вівторок, 23 лютого 2016 р.

Der er en snæversynet opfattelse

Der er en snæversynet opfattelse, tidsfordriv på bookmaker er en elementær sjov med tabet af arbejdskraft penge. Dom kontroversiel som professionelle betting aktivitet - og udmattende udmattende gandikapera arbejde, der kræver tilstedeværelse af den sidste store bagage af alle former for viden og erfaring betterskogo. Men ikke alle er så trist - at forlade sig på et sæt af visse regler for kapervæsen, held modstå bookmaker muligt. Disse regler er udledt på grundlag af erfaringer (ofte glædesløst) mere end én generation af prognosemagere, og derfor ikke har tillid til dem utilgiveligt. De er skrevet til at hjælpe begyndere bedre, for at holde nytilkomne fra elementære betting fejl.
Secrets betting bookmakere


Så læse de grundlæggende hemmeligheder sportsvæddemål i bookmakere.
Secret # 1: Vær ikke bange for fiaskoer.

Lad os huske begrebet "feje penge" - finansiering, at BEDRE meget bange for at miste, og ønsker (ofte på grund af behov) helt formere sig. I dette tilfælde, er depositum tabt næsten garanteret.
Secret # 2: søger ikke at straks at vinde.

Når i lane mislykkede bud, spilleren er der et naturligt ønske om at vende hurtigt tilbage alting. Bud er begyndt at ske let, ved hjælp af store mængder og søger efter "off-skala" faktorer. Princippet om "alt eller intet" er ikke relevant her, og fører kun til et komplet sammenbrud.
Secret 3: ikke falder i eufori vinder.

Dette stykke minder om den anden hemmelighed, men algoritmen er den omvendte. Efter at have vundet tre på hinanden følgende fire-bet BEDRE begynder at tro på hans stjerne, og inspireret af staten "giver" bookmaker hele størrelse af banken.
Secret 4: ikke bukke under for indflydelsen af ​​faktorer.

Psykologisk ustabile prognosemagere ofte ændrer allerede udtænkt en indsats for at se de nye koefficienter til den valgte hændelse. Etablerede analytikere Bookmaker ofte drage fordel af dette, og specifikt manipulere værdierne af deres linje.
1xbet bookmaker 1xbet - vifte af arrangementer og høje priser!
Secret 5: Undgå væddemål på dit yndlingshold.

Немає коментарів:

Дописати коментар