четвер, 17 березня 2016 р.

Norske skiløber Kilde vandt Globe for små superkæmpe slalom

Norske skiløber Aleksander Kilde Aamodt vandt super-G konkurrencen for første gang i hans karriere den lille krystal kloden for evalueringen af ​​den disciplin VM. I finalen i St. Moritz færdig han bundet til andenpladsen sammen med landsmand og rival Kjetil Jansrud. Norske duo nok kun for indenlandsk schweizisk beat Feuz, der scorede det vindende dobbelt til Kongressen på onsdag.


Kilde treogtyve indtastet det sidste løb som den førende mand den samlede stilling, var derfor en triumf i deres hænder. Desuden Jansrud kunne han forberede en Globe og østrigsk Vincent Kriechmayr, men over bestræbelserne lavet en fejl og ikke færdig turen.

Duel til den samlede sejr således skrumpet ind til den norske duo og da Kilde kom til målstregen på samme tid som Jansrud, var det klart, at en globus. Begge Nordboere måtte bøje lige før hjem helten Feuzem om hvem mistede lige tiendedel af et sekund. Schweizisk alpin skiløber måtte savne del af sæsonen sidste år efter operationen senen sports bookmaker og SP sluttede i januar. Onsdag overraskede han favoritterne til at vinde ned ad bakke.

"Jeg troede ikke, at noget som dette stadig i super-G i denne sæson for rækkevidde, for jeg var kvalificeret til finalen i sidste øjeblik i Kvitfjell. Men det var fantastisk vejr, strålende bane, det hele faldt på plads," siger Feuz.

Kilde bekræftede dominans norske skiløbere i super-G VM. For hans land tjent en lille verden for femte år i træk, efter tre firsts Aksel Lund Svindal og Jansrud sidste års triumf.

Desuden alle tre tog vindende steder for vurderingen året slutning. Kilde vandt med 40 point før Jansrud var tredje med 105 points hul sårede Svindal, smo måtte tidligt afslutte sæsonen for to måneder siden efter styrtet i Kitzbühel.

Немає коментарів:

Дописати коментар