середа, 29 червня 2016 р.

Der har været interesse

 Der har været interesse for angriberen er allerede i sæsonen, men et vellykket spil i Euro 2016 også påvirket. Efter en dobbelt port i Irland på Lukaku igen husket glemmer origami Benteke, kan du øge den i forvejen betydelige pris. "Everton" kan sælge til ublu priser Stones, forlade Barkley, men at købe en dyr belgiske retfærdiggøre sig selv, hvis "Arsenal" vil betale halvfjerds millioner euro!

Leonardo Bonucci (Italien)

transfersum: 35 mio EUR

Interesserede klubber: "Manchester City", "Chelsea"

Det lader til, at du skal være dumt at give slip på Bonucci. Men "Juventus" stærk ledelse, så der er en grund til, at selv Gianluigi Buffon siger, at hvis Leonardo beslutter at forlade Torino, betyder det ikke har ret til at dømme. Det viser sig, ingen røg uden ild, fordi der Conte faktor - sige, Antonio ønsker at se Leonardo i "Chelsea", bekræftede det faktum af mødet de trænere og spillere, før euroen, er der et ønske om forsvareren til at spille i Premier League, Serie A efter at vinde alle. Foran os er en stor quarterback, selv en stor tid standarder - jeg spillede næsten perfekt i de seneste år. Able alt, endnu ikke tredive, at den italienske Beg ikke pensionsalderen, er interessante ikke kun londonere, men Guardiola.

Julian Draxler (Tyskland)


transfersum: 50 mio EUR

Interesserede klubber: "Arsenal", "Juventus", "Manchester United"

Sidste år Draxler ind i "Wolfsburg" fra "Schalke", benægte "Juventus", som sagde, at han snart forlade Tyskland. Efter sådan en Euro - med det mål, at overdragelsen, med tildelingen til spilleren i kampen med Slovakiet, i venstre offensive midtbanespiller for det tyske landshold vil være mere end én lejlighed til at tale om en ændring af klubben. Draxler var stor i Champions League, hvor hans hold spillede i slutspillet, er nu forankret i det tyske landshold - smart udvikler karriere fra en fyr, der kan denne sommer til at acceptere tilbuddet om "Arsenal" og "Manchester United", hvis han modtager fra dem forslag. Sidste år var værd 36 millioner euro nu - halvtreds.

Немає коментарів:

Дописати коментар