середа, 29 червня 2016 р.

Med hensyn til

 Pool smukke store hold i Frankrig, alle er klar til at tilføje til playoffs eller endda ændre. Men Argentina har ikke testet forsvaret i USA og selv uden Garay og Rojo, hvem Mourinho kunne sætte ud Manchester United, let besejrer modstanderen med de andre spillere, Tesha vanity Higuain og Messi.

Tyskland denne tur ikke skinner i en eventuel endelig hit meget sværere. Levu behov sparer Neuer - Manuel klart ønsker at blive igen uden tvivl den bedste målmand i verden. Træneren har brug for en stærk kamp Hummels og Boateng Nordicbet - forsvarere af lige Ramos og Pique. Og vi er nødt til at fortsætte med at Toni Kroos blev den perfekte fænomenal og lim for holdet. Og så er der mange Kroos, bare kalde dem eller Gdegozh Andres. En anden plus europæiske hold, at alle favoritterne er omtrent lig i klassen, selv tyskerne bliver nødt til at efterlade den vane at udskyde scorede på straffespark i morgen for at være i turneringen endelig. Er det muligt, ved at sammenligne denne massakre, kaldet modstand Argentina Nordicbet og Chile i Americas Cup fuld?

Hvad nominelt stærkeste hold på planeten?


Med hensyn til Argentina, hvor Mascherano feltet Banega og Otamendi siden Messi og Higuain, men sammensætningen af ​​dette team er absolut ikke afbryde tyskerne eller spanierne. Bare Lionel vil være stærkere end deres modstandere i stilling, og Higuain spiller bedre i midten af ​​angreb end nogen, der vil lægge på placeringen af ​​ni løve Betfair, Comté eller Deschamps. Vi er enige, at holdet Joachim mangler Lama og Klose, den unge og smukke at sige om den ideelle fra synspunkt en spiller i en fodbold manager, men pålideligheden, hvormed arbejdet verdensmestre, kan du glemmer hvor hårdt Coach genopbygge holdet specielt for Euro 2016. I nat fra søndag til mandag, Moskva tid, Chile og Argentina vil konkurrere om den anden i træk Americas Cup, men hvis de kan vise fodbold, hvad der venter os i de afgørende kampe i Frankrig?

Efter yderligere indsigt værter og Griezmann, til kraftige spil i Tyskland med en reserve mod Slovakiet, som har beskyttet Rusland fra en sådan kamp og nederlag før spillet i Italien og Spanien, der kan afsløre en af ​​de hårdeste og stærkeste kampe i år, på en mærkelig måde tvivle magt europæerne . Hverken Brasilien eller Betfair Colombia eller Chile eller Argentina ikke bevise, at spillet i dag, alvorlige, smartere og mere adræt. Det er ligesom Champions League sammenlignet med Europa League. På den anden side af oceanet useriøst og spektakulære turnering - enige på én gang, men hvis du gør sydamerikanerne med europæerne, oftest afviger sejr elite hold fra den gamle verden.

Немає коментарів:

Дописати коментар