середа, 29 червня 2016 р.

Men Italien - favorit, mens fra det skjulte bliver manifest

Men Italien - favorit, mens fra det skjulte bliver manifest. Turnering Net brød holdet er ikke helt ærlig måde. Italien på vej til den endelige bliver nødt til at gå igennem den del, hvor var Tyskland, Frankrig, England ... og allerede venter Betsafe på dem i de 1/8 Euro mestre - spaniere. Men sødere smag kan være en mulig sejr.

Jeg kan ikke se, på grund af, hvad der nu Tyskland kan vinde mesterskabet, holdet spille nogle kaotiske, med noget klart mønster i marken. Jeg kan ikke se så godt, skyldes som Spanien kunne gentage sin egen triumf, fordi ydmygende Lulling modstanderen med bolden ved at rulle saga. Selv "Barcelona" har udviklet sig, det har Betsafe afvist, at have begyndt at bruge en simpel, men effektiv arkivering af flanken.

Men godt revideret coaching kold beregning Ante Cacic, hvis hold viser spektakulære fodbold, og brændende øjne spillere Antonio Conte, der er villige til at stille op med rollen som outsidere på papir, uden at glemme at bryde stereotyper på banen. Så du skal ikke blive overrasket, hvis i juli 10 "Stade de France" der er landsholdene fra Kroatien og Italien.

Bruger "Sokker.ru» DXTK i sin blog "Den engelske Premier League af Barclays 'undersøger de vigtigste kandidater til posten som" Southampton "head coach. Hvem vil erstatte Ronald Koeman på coaching broen "hellige"?

For nylig blev det kendt, at den "Southampton" venstre cheftræner Ronald Koeman, som tilbragte to strålende sæson, førte holdet til det højeste sted i Premier League i klubbens historie (sjette i 2016/16 sæsonen) og to gange føre dem til LES Unibet. Hollandsk specialist forlod klubben pludselig, har besluttet at hovedet "Everton". Når "hellige" var oven vande, er de ofte efterladt trænere. Så det var med Alan Ball i 95 (10 plads), Gordon Strakanom Unibet i 2004 (8. pladsen) og Mauricio Pochettino i 2014 (8. plads). Nu er det meget svært at finde en passende erstatning mentor, holdet havde brug for en erfaren træner, er det underforstået, men tegnet er en du ikke kan. Klubben har sammensætningen, han vil spille i LE, og er stille. Jeg er enig, i Popyhi udnævne en coach er ikke nødvendigt, det er nødvendigt at holde pause og beslutte, hvem der vil være træner for de "hellige".

De vigtigste kandidater til posten som Bet365 "Southampton" cheftræner (bookmakere)

Jürgen Klinsmann - i dag blev det meddelt, at en tysk kan føre holdet. Den tidligere træner for det tyske landshold og snart tidligere mentor for Team USA kan forfølge en karriere i Premier League. Denne nyhed vodushevlyaet fans. Han har gjort gode fremskridt med holdene i Tyskland under sit Capped fandt 3. plads ved VM i 2006 Bet365, og han førte det amerikanske hold til 2014 World Cup, men hans eksperiment med "Bavaria" havde ikke slået.

Немає коментарів:

Дописати коментар