середа, 29 червня 2016 р.

Team Italien er allerede i den fase af 1/8 Euro 2016

Team Italien er allerede i den fase af 1/8 Euro 2016 slutrunden vil mødes med den spanske. Hvad kan du forvente fra "Azzurri"? Bruger "Sokker.ru» BARC-f i sin blog "Fodbold perfektionisme" taler om chancerne trup Antonio Conte til at vinde EM.

Ja, ingen ville have væddet på Italien før euroen og rublen, givet personaleproblemer, ikke helt forståelig struktur, dekadent stemning af fans Squadra Azzurra og i nogen grad dømt kommentarer fra cheftræner Antonio Conte i stil: "Italien har en rig historie i fodbold. Men nu skal vi gennem en vanskelig tid. " Det synes, og ikke ondt holdet, men også advarede fans mod høje forventninger.

Men nu de har set en af ​​de kandidater til titlen. Og ikke lade sig narre af spillet med Irland, fordi afdelinger Conte før spillet med et hold Martin O'Neill sikret førstepladsen i gruppen, trygt slå holdet Belgien. Og som for mig, så Italien, der ankom med en ret svag angreb, en masse flere chancer for at vinde Euro end samme Tyskland. Pragmatisk italiensk fodbold med vægt på bevægelse og kompakthed. Ligesom, alt er simpelt (tæller, diagonalt fra dybdeskarphed, den letteste overgang fra forsvar til angreb). Men alt dette giver resultatet. En kraftig beskyttelse italienerne fuldender kommando og skaber en enkelt enhed på banen. Straffen var italienerne skabte de mindst chancer for at score, Buffon blandt de førende, på hvis mål påført mindst chok.

Så hvorfor italienerne tænker ikke mere end blot en vej ud af gruppen? Spillet ligner det italienske spil "Juventus", da den første ankomst af Marcello Lippi, hvor den vigtige rolle Conte selv, og var hjørnestenen i figuren, hvis arbejde er normalt den mindst synlige, men uden en tabt spil tråd. Det er en model af Antonio og forsøger at indgyde i dagens hold, hvor teamorganisering og ønsket om at vinde spillet endnu undertrykke topholdene med Top-kompositioner.

Jeg kan ikke sige entydigt, at de vil vinde denne turnering, nej, fodbold er uforudsigelig, fordi selv Ungarn (hvis sammensætning ved navn er ikke det stærkeste hold i vores gård) ud af deres gruppe fra det første sted, og Portugal, hvor man Ronaldo mere værd end hele årlige Island budget, knap klamrer sig til tredjepladsen.

Немає коментарів:

Дописати коментар